Burundi

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Burundi

Burundiban eladó ingatlan
Burundi egy kis afrikai állam, amely északra határolja Ruandát, nyugatra a Kongói Demokratikus Köztársaságot és délre és keletre Tanzániát. A Nagy-tavak földrajzi régiójában helyezkedik el és szárazföldi állam.
A legnépesebb város a főváros Bujumbura, a többi városi központ Muyinga, Ruyigi és a fennsíkon található.
Ha érdekel a Burundiban eladásra szánt ingatlanokba való befektetés, akkor tudnia kell, hogy a politikai és gazdasági helyzet egyáltalán nem egyszerű, mert több mint tíz éve az ország zavartsága nehéz helyzetbe hozta az ingatlanpiacot.
A lakosság és a republikánus erők közötti sok összecsapás elrettentette a külföldi befektetőket, akik érdeklődtek a Burundiban eladásra szánt ingatlanokba történő befektetés iránt.
Burundi ingatlanpiacának nagy része elsősorban lakossági tulajdon, a lakosság többségének gazdasági helyzete miatt.
Számos nagy nyugati vállalat érdekelt a magas színvonalú ingatlanok fejlesztésében és építésében, hogy vonzza a külföldi befektetőket, akik hajlandóak Burundiban eladásra szánt ingatlant vásárolni, de célja, hogy ingatlanpiacot alakítson ki a szomszédos afrikai országokkal.
A legjobb város, ahol Burundiban eladásra keresnek és vásárolnak ingatlanokat, a főváros. Egy ősi egyetem ad otthont, nemzetközi repülőtere van a város északnyugati részén, és közúti összeköttetésben áll a Bukavu és Gomával a Kongóban és Kigali Ruandában.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB